Suzuka6hrs_2018poster-1Op zaterdag 27 en zondag 28 januari 2018 wordt op onze oXigen Ninco Suzukabaan wederom de 6 hrs van Suzuka verreden

De wedstrijden wordt verreden conform de reglementen van de DiSCA. De Inschrijving heeft inmiddles plaats gevonden en er is weer een interessant deelnemers veld (nog niet helemaal zeker) bestaande uit naast deelnemers uit Nederland (4 teams) uit heel de UK (6 teams), Denemarken (1 team), Belgi√ę (3 teams), Portugal (1 team) en Duitsland (1 team). Alles met een mooie mix van 4 LMP1 Teams, 4 LMP2 teams en 8 GT Teams.

Op zaterdag vindt de DiSCA Euroseries GT3 plaats welke natuurlijk alleen wordt verreden met de GT3 wagens volgens hun eigen reglement (ook te vinden op de pagina van DiSCA). Zondag wordt de 6 uurs race gereden met LMP1, LMP2 en GT3 bolides.

Voor het testwerk is inmiddels zondag 17 december aangewezen, op die dag kunnen teams en natuurlijk andere mensen die interesse hebben, hun bolides testen, de baan verkennen en vertrouwd raken met het oXigen systeem.

Hou deze website, de website van DiSCA en onze facebook-pagina goed in de gaten voor verdere informatie.

De reglementen voor de Digital Suzuka kun je vinden via onderstaande links:

Advertenties