SRC Eindhoven heeft een vaste race avond, dit is de vrijdag. Welke klasse er wordt gereden is te zien in de actuele Race kalender SRC Eindhoven seizoen 2018-2019.

Naast de vaste race avonden organiseert SRC Eindhoven, vaak in samenwerking met andere organisaties. De volgende evenementen:

  • op 17 & 25 augustus j.l. waren er testdagen voor de Digital DTM, in het nieuwe seizoen starten we met een nieuwe digitale klasse. De klasse zal verreden worden op onze digitale Ninco Oxigen baan. De klasse waarvoor gekozen is de DTM klasse waarbij gereden wordt met Slot.it DTM auto’s. Deze zijn standaard al goed om mee te rijden zonder dat er veel aan veranderd hoeft te worden. Belangrijkste is de plaatsing van een digitale oXigen c-chip die recentelijk door Slot.it op de markt is  gebracht. Momenteel heeft Slot.it 2 DTM wagens, de Alfa Romeo 155 V6ti en de Opel Calibra 2.5i-V6. De auto’s zijn in diverse liveries beschikbaar en Slot.it brengt nog steeds nieuwe liveries uit. Je eigen auto bouwen met een white kit mag natuurlijk ook.

Momenteel wordt hard gewerkt aan de reglementen en de opzet van deze klasse waarbij de bedoeling is dat we een aantal keren per jaar een digitale race houden. Hou hiervoor ook onze facebookpagina in de gaten voor de meest recente aankondigingen.

21 oktober 2018 wordt er op onze club een Group5 race gehouden. De dag start om 08:00 uur en aan het einde van de middag zullen we finishen. Reglement (wel verouderd) is te vinden op slotkalender.nl. Aanmelden kan ook via deze site.

Eind januari zal de 6hrs van Suzuka weer worden verreden, de voorlopige datum is 26 & 27 januari 2019. De race wordt verreden op onze digitale Ninco baan (slot.it oXigen). Verdere informatie over dit evenement zal hier en op onze facebook pagina bekend worden gemaakt. Wil je voor die tijd eens kijken of digitaal race iets voor jou is hou dan onze facebookpagina in de gaten waar wordt aangekondigd wordt wanneer er weer digitaal wordt gereden, meestal is dit op een zaterdag.

 

 

 

Advertenties