Onderstaand staan een aantal links die interessant kunnen zijn voor bezoekers van onze pagina.

– Facebookpagina SRC Eindhoven

Slotraceshop.nl de winkel van Klaas Bos in Putten die ook onze club ondersteunt. Clubleden ontvangen korting bij hun aankopen.

Slotracinglemans.com, de officiële webpagina van de organisatie die in Nederland het Dutch Scaleauto Championship organiseert waaraan SRC Eindhoven ook mee doet, ronde 5&6 worden gehouden op onze club, kijk bij evenementen voor meer informatie.

DiSCA, officiële pagina van de Digital Slotcar Association die verspreid over Europa race evenementen organiseert waarbij gereden wordt met het digitale systeem, Oxigen van Slot.it. SRC Eindhoven organiseert jaarlijks de 6hrs van Suzuka, kijk voor meer informatie hierover op onze pagina evenementen.

Slot.it, leverancier van slotrace auto’s en onderdelen, hebben leuke auto’s voor o.a. Group C en Classics. Recentelijk hebben zij weer een nieuwe catalogus uit gebracht met onderdelen.

NSR, leverancier van slotrace auto’s en onderdelen. Onlangs heeft ook NSR een catalogus uitgebracht, deze kun je hier downloaden.

AllSlotCar, de leverancier van onze Formula 1 bolides

Sideways, de leverancier van de wagens die we gebruiken in onze klasse Group 5. De auto’s zijn afgemonteerd met Slot.it onderdelen.

Sideways Group 5 serie, op deze site vind je informatie van Group 5 races bij ons op de club maar ook ook allerlei info van andere clubs die Group 5 races organiseren, onze pagina is in het duits.

Shapeways, deze leverancier maakt allerlei 3d prints, via de site bieden allerlei aanbieders 3d chassis aan.

S Slot biedt via hun de 3d geprinte chassis en motormounts aan voor o.a. onze AllSlotCar Formule 1 wagens.

Scaleauto.com, de website van deze leverancier, helaas niet erg actueel, hun facebook pagina is veel actueler. Hier kun je hun nieuwe catalogus bekijken.

Tamar Visualizer, facebookpagina van één van onze leden die indien nodig het artwork voor onze club verzorgd. Hij maakt ook andere prachtige illustraties.

Advertenties