SRC Eindhoven is opgericht in 2009 en al weer enige jaren gevestigd in Best bij Eindhoven. De club is begonnen met een Ninco baan die, sinds de vestiging in Best, altijd gebaseerd is op de layout van het Suzuka circuit in Japan. In 2016 zijn we verhuisd naar onze huidige locatie en daar is inmiddels Suzuka 3.0 gerealiseerd. Op deze Ninco baan kan in de schaal 1/32 zowel analoog als digitaal worden gereden. Het digitale rijden wordt gedaan middels het Slot.it oXigen systeem. Het is spectaculair om met 16 auto’s tegelijkertijd op de baan te zijn! Naast de Ninco baan ligt een 54 meter lange Carrera baan. Hier kan naast de bekende 1/32 schaal ook gereden worden met schaal 1/24 auto’s b.v. met Scaleauto’s. beide banen zijn voorzien van een eigen tijdwaarnemingssysteem welke ook gelijktijdig kunnen functioneren.

Na een succesvol eerste jaar met een volledige racekalender starten we dit jaar op vrijdag 14 september met ons nieuwe race seizoen. We trappen af met een Group C race. We zijn iedere vrijdagavond geopend vanaf 19:00 uur voor training en afstellen van de auto. In de tussentijd wordt de heats ingedeeld en rond de klok van 20:00 uur start de race. Onze clubavonden zijn toegankelijk voor iedereen, gasten zijn dus altijd welkom om te kijken of mee te doen. Op de club hebben we ook alle voorzieningen voor gasten om een keer mee te doen, je hebt zelf geen auto of regelaar nodig. Ook de jeugd is van harte welkom om mee te racen.

De clubruimte heeft een eigen bar gedeelte waar leden en gasten een hapje en een drankje kunnen bestellen.

Momenteel kun je via onze facebookpagina zien welke raceklasse er wordt gereden op de vrijdagavond. We streven ernaar om iedere 3e zaterdag van de maand geopend te zijn. Op deze dagen zijn we geopend vanaf 11:00 uur. Kijk op facebook voor de laatste informatie.

De clubruimte is ook beschikbaar voor bedrijfsuitjes en kinderfeestjes. Wil je hierover meer informatie? Plaats dan een bericht op onze contact pagina en we zullen z.s.m. contact met je opnemen.

Op onderstaande link een impressie van een race bij SRC Eindhoven. Let op er zit een reclame filmpje voor. Daarna komt de uitzending.

http://www.hartvannederland.nl/top-nieuws/2017/miniatuurracers-uit-de-hele-wereld-komen-samen-best/

 

Advertenties